3D принтиране
Висококачествено 3D принтиране на конкурентни цени. Разгледайте различните предложения - от бюджетен прототип до премиум услуга с резолюция 20 микрона!
 
Принтирайте обекти с размери до 295 x 195 x 590 mm. Ако обектът Ви е по-голям, той може да се 3D принтира на части, които да се сглобят.
 
Възползвайте се от широката гама цветове и материали: ABS, PLA, водоразтворими, проводими или гъвкави.
Ценообразуване
Цената при 3D принтирането се определя от обема на обекта, неговото лице, резолюцията на печат, както и материала, който сте избрали. Ако имате проблем с оформянето на поръчката или се нуждаете от справка, не се колебайте да се свържете с нас по имейл, телефон или с формата по-долу.
Резолюция
Различната резолюция при 3D принтирането се определя от височината на всеки слой при разпечатването. Високата резолюция (20µm - 100µm) води до висока детайлност, но увеличава времето на разпечатване. Ниската резолюция (100µm - 400µm) способства за бързо разпечатване на обектите, но слоевете по повърхостта са видими.
Ниска резолюция
Когато слоевете са дебели са са нужни големи стъпки, за да може 3D принтерът да следи контура
Висока резолюция
Когато слоевете са тънки 3D принтерът следи контура с по-малки стъпки, което прави детайла по-гладък
Проекти
 
Още за 3D принтирането
На кратко - 3D принтирането е процес за създаване на триизмерен обект от цифров файл.
 
Първо обектите се създават в 3D модел на компютър. След това моделът се обработва според технологията на принтиране. Избира се и материал за изработка. След това обектът физически се напечатва от 3D принтер. 
 
Прочетете повече тук...
Форма за контакт*

* Изпращането на прикачен файл става по мейл

   MAKETECHNICS at GMAIL dot COM