3D проектиране
 
Ако Ви трябва прототип, разработка или детайл за масово производство по съвременна технология, Ви е нужен компютърен 3D модел. Нашият отбор от инженери и дизайнери ще превърне Вашия проект от 2D графика в завършен дигитален модел.
 
С нашите умения и натрупан опит можем бързо да създадем 3D модел по Ваш дизайн и отговарящ на зададени спецификации. Софтуерът, с който работим е с инженерна насоченост и обектите биват оптимизирани в геометричен план за изработка на 3D принтер. Ако вашият обект е с органична или сложна геометрична форма ние можем да създадем 3D модел и
чрез сканиране.
 
 
Какво предлагаме
 
  • 3D модел във всякакъв желан формат
  • 3D проектиране с цел за ефективно намиране на слаби места в продукта
  • Обратно инженерство (англ. Reverse Engineering) - изработка на детайл от снимка и точни размери
  • Фотореалистични изображения на детайли с висока резолюция
 
 
Цена
 
Различните проекти изискват индивидуален подход. За да Ви дадем точна оценка се обърнете към нас по имейл, телефон или с формата по-долу.
 
 
Форма за контакт*
 

* Изпращането на прикачен файл става по мейл

   MAKETECHNICS at GMAIL dot COM

Проекти
 
Разгледайте в галерията част от проектите за нашите клиенти.

Внимание: Посочените цени в сайта са с включен ДДС. За актуални наличности, моля обърнете се към нас за справка!

 

* За продукти на склад в логистичния ни център в България доставката става на следващия работен ден когато поръчката е направена до 15:00 часа изключая в неделя и националните празници. Поръчки направени в неделя или на национални празници се обработват и изпращат на следващия работен ден. При доставки от логистичен склад в EU (изключая доставки от България), времето е между 3 и 6 работни дни от датата на поръчката.

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2015 - 2020 by Maketechnics