• Maketechnics

Каним ви на Additive Days 2020

Заповядайте на щанда ни А04 на Additive Days 2020

Екипът на Maketechnics има удоволствието да Ви покани на второто издание на Additive Days - международна конференция за 3D принтиране и дигитално производство на Балканите. Наш домакин е София Тех Парк, а в календара отбележете 20-23ти февруари!


На щанда ни ще видите най-новите технологии в 3D принтирането, лазерно гравиране, CNC, вакуумно формоване, 3D сканиране и много друго! Ще ви запознаем с:


- Snapmaker 3in1 3D притнер / CNC / лазерно гравиране

- Mayku FormBox вакуумно формоване

- Wanhao GR1 - UV DLP принтер от последно поколение

- Mosaic Palette 2S - многоматериален печат

- и още ...

Програма на събитието включва: двудневна конференция на 21-ви и 22-ри февруари, изложба с официално откриване на 20ти февруари, работилници, изложение с 3D техника на водещи производители от света на 3D принтирането и фирми в сектора на услугите с нови решения за вашия бизнес.Вход свободен! / Регистрирайте се на сайта www.additivedays.com /


#технология #изложение #софия #3д #3D #принтер #сканиране #моделиране #CAD #принтиране #печат #щанд #Maketechnics #Wanhao #конференция

Внимание: Посочените цени в сайта са с включен ДДС. За актуални наличности, моля обърнете се към нас за справка!

 

* За продукти на склад в логистичния ни център в България доставката става на следващия работен ден когато поръчката е направена до 15:00 часа изключая в неделя и националните празници. Поръчки направени в неделя или на национални празници се обработват и изпращат на следващия работен ден. При доставки от логистичен склад в EU (изключая доставки от България), времето е между 3 и 6 работни дни от датата на поръчката.

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2015 - 2020 by Maketechnics