top of page
  • Снимка на автораMaketechnics

НОВО - филамент colorFabb_HT


Представяме на вашето внимание ColorFabb_HT филамент за 3D принтиране

ColorFabb_HT е филамент без миризма и стирен, уникално подхождащ за напредналите в 3D принтирането, и в частност тези, които държат на висококачествените здрави детайли издържащи на висока температура.

ColorFabb_HT прави прототипирането напълно функционално като прави частите по-здрави и използваеми. ColorFabb_HT се прави от BPA-free Eastman Amphoratm HT5300 3D полимер.

colorFabb_HT – Устойчивост на температура

По-здрав от _XT и по-устойчив на висока температура след разпечатване, но труден за принтиране. Заради това, този материал е подходящ за хора с опит, които се нуждаят от детайли устойчиви на температура и механично усилие. За добро принтиране първият слой трябва да се настрои много прецизно. По този начин се избягва отлепянето на детайла и последващо усукване. Препоръчваме температура на платформата 110/120 градуса по Целзий, и в някои случаи комбинация с BuildTak.

Защо colorFabb_HT

Какво би било ако вашите нужди от 3D принтирането са далеч от визуалните модели и демонстрацията от време на време? Какво би било ако вашите 3D принтирани детайли трябва да работят наистина и да бъдат здрави? ColorFabb_HT е точно за такива цели където имате високи изисквания за здравината на детайла и неговата температурна устойчивост.

ColorFabb_HT предлага най-добрата механична издръжливост от всички кополиестерни филаменти в нашето портфолио и има най-високата температуроустойчивост от 100C.


81 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page