• Maketechnics

НОВО - 3D скенер от XYZPrinting

Актуализирано: 16 Дек 2019


3D скенерът от XYZprinting е компактен и удобен за държане в ръка и можете много лесно да обиколите обекта отвсякъде.

Превърнете физическия свят в дигитални файлове, които можете да модифицирате и възпроизвеждате с 3D принтер. Искате да замените онази счупена част, която я няма по магазините? Искате да направите подарък за някого, но не знаете как да го 3D моделирате? Просто сканирайте обектите, за да ги пресъздадете в различни цветове или размери.

Захранен с Intel® RealSense™, 3D скенерът на XYZprinting сканира и обработва данните изключително бързо. Можете да сканирате на разстояния 10 - 70 cm площи с размери 15 - 25 cm и висока резолюция от 640 x 480 при 30FPS.

С ниската си цена от EUR 199 (вкл. ДДС), 3D скенерът на XYZprinting е най-практичният, лек и достъпен 3D скенер на пазара.

Прочетете повече тук.


150 преглеждания

Внимание: Посочените цени в сайта са с включен ДДС. За актуални наличности, моля обърнете се към нас за справка!

 

* За продукти на склад в логистичния ни център в България доставката става на следващия работен ден когато поръчката е направена до 15:00 часа изключая в неделя и националните празници. Поръчки направени в неделя или на национални празници се обработват и изпращат на следващия работен ден. При доставки от логистичен склад в EU (изключая доставки от България), времето е между 3 и 6 работни дни от датата на поръчката.

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2015 - 2020 by Maketechnics