НОВО - филамент colorFabb_HT

February 13, 2017

Представяме на вашето внимание ColorFabb_HT филамент за 3D принтиране

 

ColorFabb_HT е филамент без миризма и стирен, уникално подхождащ за напредналите в 3D принтирането, и в частност тези, които държат на висококачествените здрави детайли издържащи на висока температура.

 

ColorFabb_HT прави прототипирането напълно функционално като прави частите по-здрави и използваеми. ColorFabb_HT се прави от BPA-free Eastman Amphoratm HT5300 3D полимер.

 

 

colorFabb_HT – Устойчивост на температура

 

По-здрав от _XT и по-устойчив на висока температура след разпечатване, но труден за принтиране. Заради това, този материал е подходящ за хора с опит, които се нуждаят от детайли устойчиви на температура и механично усилие. За добро принтиране първият слой трябва да се настрои много прецизно. По този начин се избягва отлепянето на детайла и последващо усукване. Препоръчваме температура на платформата 110/120 градуса по Целзий, и в някои случаи комбинация с BuildTak.

 

 

Защо colorFabb_HT

 

Какво би било ако вашите нужди от 3D принтирането са далеч от визуалните модели и демонстрацията от време на време? Какво би било ако вашите 3D принтирани детайли трябва да работят наистина и да бъдат здрави? ColorFabb_HT е точно за такива цели където имате високи изисквания за здравината на детайла и неговата температурна устойчивост.

 

ColorFabb_HT предлага най-добрата механична издръжливост от всички кополиестерни филаменти в нашето портфолио и има най-високата температуроустойчивост от 100C.

 

Поръчайте ColorFabb_HT сега.

Please reload

Важни публикации

НОВО! MOSAIC PALETTE 2 - Многоцветен печат!

October 15, 2019

1/3
Please reload

Последни публикаци