За нас

Maketechnics е търговско име представяно от фирмата Шиптехникс ЕООД. Основана през 1998, фирма Шиптехникс се занимава с доставка и поддръжка на корабно и яхтено радиосвързочно и навигационно оборудване.

 

Със своя богат опит натрупан през годините, целта ни е да обслужваме нашите клиенти на най-високо ниво. Гордеем се с качеството на морското оборудване и нашия сервиз. Фокусирани сме да предоставяме на клиентите си оборудване от висок клас, съчетаващо най-иноваторските технологии в бранша и интуитивен дизайн. Нашите клиенти могат да разчитат на нас във всяка една ситуация! 

Шиптехникс има богат опит в инсталирането и поддръжката на радари, AIS, УКВ радиостанции, NAVTEX приемници, GPS, фишфайндери, автопилоти, жирокомпаси и магнитни компаси. Нашите сервизни инженери са сертифицирани от фирми като: JRS, FURUNO, DECCA, SPERRY MARINE, SRH, KELVIN HUGHES, C.PLATH, NORTHROP-GRUMAN, ANSCHUTZ, YOKOGAWA и др..

 

Свържете се с нас

Адрес: Бул 8ми Приморски Полк, 128,

Офис 107, 9002, Варна, България

 

MAKETECHNICS (at) GMAIL (dot) COM

Телефон +359 (0) 52 306 434

 

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
Станете наш фен!

FACEBOOK

Имате въпрос?

​ПОЗВЪНЕТЕ

 

+35952306434

Кажете 'здравей'

ПО МЕЙЛ

 

MAKETECHNICS at GMAIL dot COM

Внимание: Посочените цени в сайта са с включен ДДС. За актуални наличности, моля обърнете се към нас за справка!

 

* За продукти на склад в логистичния ни център в България доставката става на следващия работен ден когато поръчката е направена до 15:00 часа изключая в неделя и националните празници. Поръчки направени в неделя или на национални празници се обработват и изпращат на следващия работен ден. При доставки от логистичен склад в EU (изключая доставки от България), времето е между 3 и 6 работни дни от датата на поръчката.

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2015 - 2020 by Maketechnics