• Maketechnics

НАЙ-НОВИТЕ MOSAIC PALETTE 2S & 2S Pro!


Представяме ви най-новите, по-надеждни и по-добри издания на Palette - Mosaic Palette 2S & 2S Pro!

Mosaic Palette 2S/2S Pro комбинира четири нишки и ги подава във вашия принтер в реално време, без да са необходими допълнителни модификации.

Вече може да създавате функционални продукти за крайна употреба, като комбинирате PLA с гъвкав TPU, както и да правите топло- и водоустойчиви модели в четири цвята от устойчив PETG

С Mosaic Palette 2S вече може да се насладите на 10% по-висока скорост на сплайсване на нишките, която е постигната чрез специално разработените нови ядра в Palette 2S.

За Mosaic Palette 2S Pro са специално разработени алуминиеви професионални ядра, които позволяват до 20% по-бързо сплайсване и охлаждане, подобрявайки общото време за печат.

Прочетете повече за продукта и поръчайте тук!

#Palette #Многоцветенпечат #PLA #ABS #FLEX #filaflex

37 преглеждания

Внимание: Посочените цени в сайта са с включен ДДС. За актуални наличности, моля обърнете се към нас за справка!

 

* За продукти на склад в логистичния ни център в България доставката става на следващия работен ден когато поръчката е направена до 15:00 часа изключая в неделя и националните празници. Поръчки направени в неделя или на национални празници се обработват и изпращат на следващия работен ден. При доставки от логистичен склад в EU (изключая доставки от България), времето е между 3 и 6 работни дни от датата на поръчката.

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2015 - 2020 by Maketechnics