Софтуер

Софтуер за Wanhao Duplicator i3

Wanhao Duplicator i3  е 3D принтер базиран на "gcode", което означава че има голямо разнообразие от софтуерни програми, които да управляват вашия принтер. Ние препоръчваме да използвате някой от следните пакети, но съществуват и други (инструцкии за конкретните софтуери можете да откриете в страниците на техните сайтове).

Програмно обновяване Wanhao i3

Софтуер за Wanhao Duplicator 4

Стъпка 1: Инсталирайте правилната версия на JAVA за вашата операционна система.

Стъпка 2: Инсталирайте правилната версия на PYTHON за вашата операционна система.

Стъпка 3: Инсталирайте правилната версия на REPLICATORG за вашата операционна система.

Софтуер за Wanhao Duplicator 5

Избрете правилния софутер според това дали работите с Windows (PC) или Apple (Mac). Ако използвате Apple ще трябва да инсталирате допълнителна програма (WineBottler или Parallels), за да използвате Wanhao Maker. Ние препоръчваме Parallels, тъй като дава по-добро изживяване отколкото WineBottler при използване. Ако използвате Windows 8 може да ви се наложи да изпълните няколко допълнителни стъпки за инсталиране на драйвърите на микроконтролера на Wanhao D5.

Windows (PC)

Apple (Mac)

(Моля изтеглете версия 1.6.1)

Внимание: Посочените цени в сайта са с включен ДДС. За актуални наличности, моля обърнете се към нас за справка!

 

* За продукти на склад в логистичния ни център в България доставката става на следващия работен ден когато поръчката е направена до 15:00 часа изключая в неделя и националните празници. Поръчки направени в неделя или на национални празници се обработват и изпращат на следващия работен ден. При доставки от логистичен склад в EU (изключая доставки от България), времето е между 3 и 6 работни дни от датата на поръчката.

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2015 - 2020 by Maketechnics